Τρίτη, Μαρτίου 31, 2009

....το να είσαι οργισμένος είναι εύκολο.

....το να είσαι οργισμένος είναι εύκολο. Το να εξοργιστείς όμως με το σωστό άτομο, για το σωστό λόγο, στο σωστό βαθμό, τη σωστή στιγμή, για το σωστό σκοπό και με το σωστό τρόπο, αυτό είναι δύσκολο.....

(Αριστοτέλης στα Ηθικά Νικομάχεια)

Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2009

όποιος φορά παντελόνια...

...πρέπει να ξέρει να τα τιμά...

γιατί αγαπητέ μου αν γουστάρεις να βρίσεις , βρίσε ποιος σε εμποδίζει σε ελεύθερη χώρα ζούμε αλλά βάλε και την υπογραφή σου, έστω και αν αφορά σε διαδικτυακή περσόνα.

Διότι ανώνυμες μαλακιούλες δεν δέχεται το κατάστημα..η αλήθεια είναι οτι δεν δέχεται μαλακιούλες γενικώς γιατί όποιος μιλά/γράφει αστήρικτα μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν τα λεγόμενα/γραφομενά του.

Και πολύ σωστά υπέθεσες οτι θα σε λογοκρίνω γιατί στο ''σπίτι μου βάζω όποιον θέλω εγώ και λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν..

Δεν ξέρω μήπως πρέπει να διευκρινίσω κάτι άλλο ?

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σου!!!!

Δευτέρα, Μαρτίου 16, 2009

επεισόδεια, μαχαιριές, θύματα...

Επεισόδια στο Κολωνάκι, μαχαιριές σε μαθήτρια, νεκρή 32χρονη θύμα ληστείας, νεκρός αστυνομικός θύμα ληστείας, διαρρήξεις, βιασμοί κλπ..

Τι σκατά ? που πάμε?


Εχουν ''ανοίξει'' πολλών γνωστών τα σπίτια μεταξύ των άλλων και των γονειών μου πριν απο ένα μήνα....Το πιο άσχημο συναίσθημα, να βλέπεις να βεβηλώνουν τον προσωπικό σου χώρο. Δεν εχει τόσο σημασία η απώλεια των χρημάτων και των πολύτιμων αντικειμένων αλλα κυρίως η απώλειας της αίσθησης ασφάλειας. Να μην νιώθεις ασφαλής στο σπίτι σου, στη δουλειά σου, στο δρόμο...όλα καταρρέουν σιγα- σιγα και αύριο- μεθαύριο θα πάνε τα παιδιά σχολείο.....με τη κουράγιο θα τα αφήνεις να φεύγουν απο το σπίτι ?

...και κερασάκι στην τούρτα....? αυτούς που είχες δίπλα σου 25 χρόνια , που έλεγες καλημέρα και χαμογελούσες ? ανακαλύπτεις οτι ηταν κάτι περισσότερο απο αδιάφοροι και ξένοι ...μεταμορφώθηκαν σε καθικάκια πολυτελείας !!!
Τρεις ολοκληρες μερες το σπιτι παραβιασμένο . Η πόρτα ανοιχτή και γδαρμένη και δεν ενδιαφέρθηκε κανένας απο τους ''καλούς γειτόνους'' αυτους που νόμιζες ανθρώπους για 25 ολόκληρα χρόνια! Τι πήγε και έκανε ο ''άνθρωπος'' αυτός ? Τοιχοκόλλησε σε παραβιασμένη πόρτα εως και τα κοινόχρηστα!!!!!!! Οι γονείς μου έλειπαν για π - σ - κ και ειδοποιηθηκαν Κυριακη βραδυ , την ωρα της επιστροφης τους. Τοτε φιλοτιμήθηκαν, τότε κάλεσαν την αστυνομία, άλλαξαν κλειδαριά και ξανάκλεισαν το σπιτι....

Οταν η μητέρα μου έφτασε στο σπίτι τις 11.00 τη νύκτα και τα είδε ολα ανω-κατω, η πόρτα ειχε φρακάρει μια και ειχαν αναποδογυρίσει τα παντα , φώναξε με απόγνωση οτι δεν υπάρχουν άνθρωποι και θα μπορούσε να ηταν σφαγμένοι μαζι με τον πατέρα μου και κανένας δεν θα ενδιαφερόταν ..... τότε οι ''καλοί γείτονες'' της έβαλαν τις φωνές....''είναι ώρα κοινής ησυχίας , '' της ειπαν ....''ενοχλείς'' !!!!!


τα συμπερασμάτα δικά σας............

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2009

επιστροφή

Μετα απο την πλήρη αποχή δυο μηνών αλλα και την γενικότερη απουσία μου τον τελευταίο χρόνο μάλλον επιστρέφω....Τα πράγματα στη δουλειά πάνε λιγο καλύτερα. Τις επόμενες μέρες θα είναι έτοιμος ο ισολογισμός και ελπίζω μετα να μπούμε σε μια πιο ήπια φάση, αν και φως θα δούμε τον άλλον μήνα....

Τα γεγονότα τρέχουν...το κεφάλι μου ειναι γεμάτο με ενα σωρό καταστάσεις ...δεν ξέρω τι να πρωτογράψω....Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι αυτη τη στιγμή παίρνω μια ανάσα.
Α! και το σημαντικότερο ? ο καλός μου , μου έκανε δώρο ενα μίνι λαπτοπάκι...ειναι ο δεύτερος λόγος που επιστρέφω στο blogging , ειναι αφάνταστα εύχρηστο...σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! :-))))

φιλιά λοιπόν!