Πέμπτη, Δεκεμβρίου 04, 2008

φτιάχνομαι άσχημα...

Μόλις συγχίστηκα!!!! Ενα απο τα πράγματα που δεν αντέχω είναι η κακομοιριά και η στάση ζωής που συνδέεται με την άποψη οτι ''για ολα φταίει η άτιμη η κοινωνία που άλλους μας ανεβάζει και άλλους μας κατεβάζει '' (φράση απο αθάνατη ελληνική ταινία)

Εχεις φτάσει 36 ετών. Είσαι παντρεμένη, έχεις ενα παιδί , δεν έχεις δουλέψει σε κανονική δουλειά παρα μόνο ελάχιστα...γιατί είπαμε φταίει καταρχήν η άτιμη κοινωνία και κατα δεύτερον οτι αν δεν σου προσφέρουν διευθυντική θέση δεν δέχεσαι. Επίσης δεν έχεις να φας, μια εποχή δεν είχες χρηματα για γάλα και πάμπερς για το παιδί σου , έχεις δεκανίκι τους γονείς σου οι οποίοι επίσης δεν έχουν να φάνε και απο το στερημά τους προσπαθούν να σου προσφέρουν μια βοήθεια και δηλαδή ΕΛΕΟΣ ακόμη ψάχνεις να φτιάξεις τα πτυχία σου !!!!!!!!!

Συγχίζομαι, τα παίρνω στο κρανίο, φτιάχνομαι και παθαίνουν τα νεύρα μου λέμε !!!!!

Μωρέ και σκάλες θα καθάριζα, η δουλειά δεν είναι ντροπή ...ντροπή είναι αυτή η πνευματική πρωτίστως αλλα και επι της ουσίας κατάντια!!!!

Οχι πείτε μου διαφωνείτε ?

6 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Κοίταξε, η κοινωνία ποτέ δεν φταίει.

Φταίνε σίγουρα οι επιλογές μας, μιας και η ζωή μας είναι απόλυτο αποτέλεσμα αυτών, αλλά πρωτίστως φταίνε και οι διαχειριστές του συστήματος στο οποίο ζούμε, καθώς και οι εμπνευστές και υποστηρικτές του...

Ένα μέρος από τις επιλογές μας πάντως προκαλούνται αιτιοκρατικά από την κατάσταση η οποία μας επιβάλλεται – όχι από την κοινωνία, εδώ και καιρό αυτή δεν λαμβάνει αυτόβουλες αποφάσεις

3:34 μ.μ., Δεκεμβρίου 04, 2008  
Ο χρήστης Blogger shades είπε...

Μόνο σκάλες? θα έκανα πολλά περισσότερα για να μην χάσω την αξιοπρέπειά μου και την αυτοεκτίμηση.
Συμφωνώ και νομίζω ότι τα είπες soft.
Καλό βράδυ.

8:19 μ.μ., Δεκεμβρίου 04, 2008  
Ο χρήστης Blogger ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ είπε...

Xώνε, χώνε...!
Μιλάμε τα ίδια έλεγα πριν λίγο καιρό σε γνωστή μου (αυτή βέβαια ανύπαντρη) την οποία έχω σιχαθεί πια να την ακούω να ορύεται για τη γκαντεμιά της & την ανεργία... Ε, της τα έχωσα κι εγώ, της είπα πως για μένα δεν είναι άνεργη μα άεργη κι ακριβώς όπως κι εσύ πως εγώ στην ανάγκη & σκάλες καθαρίζω! Ε, μα...
Ξέρεις τί έλεγε η γιαγιά μου: "όποιος δε θέλει να ζυμώσει, χίλια χρόνια κοσκινίζει"!!!
Φιλιά

9:36 μ.μ., Δεκεμβρίου 04, 2008  
Ο χρήστης Blogger paperflowers είπε...

Το να μην είσαι σε θέση να αναλάβεις τις ευθύνες που επέλεξες να έχεις ή να διευθετήσεις αυτές τις οποίες δεν έχεις επιλέξει, είναι ανωριμότητα.

Η ανωριμότητα δεν είναι κατάντια.
Είναι πρόβλημα.

2:54 π.μ., Δεκεμβρίου 05, 2008  
Ο χρήστης Blogger patsiouri είπε...

Το μικρούλι πως είναι???
Μόλις διάβασα για τη μονοπηρύνωση και ρε συ, την ακούω πάρα πολύ συχνά τελευταία...

Όσο για το κείμενο, εννοείται πως προσυπογράφω.

11:45 π.μ., Δεκεμβρίου 09, 2008  
Ο χρήστης Blogger AVRA είπε...

@ καμηλιερη για το ατομο το οποιο αναφερομαι αλλα και για ολους που χρησιμοποιουν τις ιδιας δικαιολογιες και τα γνωστα κλισε , φταινε περα για περα οι προσωπικες τους επιλογες και οχι διαχειριστές του συστήματος οπως χαρακτηριστικα αναφερεις!

@ shades τα εχω πει και σκληροτερα και ειναι αποψεις οι οποιες ειναι βαθια ριζωμενες μεσα μου.Το θεμα ειναι οτι εγω τα λεω εγω τα ακουω... :-) (και αναφερομαι στους αμεσα ενδιαφερομενους...)

@ ηλιαχτιδα, νομιζω οτι καταλαβαινομαστε!

@ paperflowers, ετσι οπως το θετεις, δεν μπορω παρα να συμφωνησω!

@ patsiouri ,ο μικρος παει καλυτερα, αλλα ειναι η λοιμωδης μονοπωρηνωση δεν περναει ευκολα .Μπορει να παρει και δυο μηνες για να καθαρισει ο οργανισμος του.

1:58 μ.μ., Δεκεμβρίου 10, 2008  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα