Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2007

Θεματάκια

Θεματάκια καθημερινής τρέλας

1. Πόσο με χαλάει να βλέπω μικρά κορίτσια και οχι μόνο, να σοβατίζουν το πρόσωπό τους.
Πρωί-πρωί με μακιγιάζ έντονο , μάτια , στόμα και δυο στρώσεις μεικάπ.
Θέλεις κοριτσάκι μου να μακιγιαριστείς πρωινιάτικα , οκ. Μπορεί να στο υπαγορεύει το περιβάλλον εργασίας ή απλα να γουστάρεις, αλλα βρε κουκλίτσα μου κάντο έξυπνα.
Τι τα θες δυο δάχτυλα μεικάπ και τόοσο πιο σκούρο απο το δέρμα σου? Το κραγιόν? το ταμπονάρουμε λιγάκι δεν το αφήνουμε με την αίσθηση οτι τώρα θα''τρέξει''...και για τα ματάκια οταν είναι πρωί επιλέγουμε ενα απο όλα τα προιόντα που διαθέτουμε. Μολύβι,
αι λάινερ, σκιά, μάσκαρα ...ενα- ενα ,αντε δυο-δυο , οχι όλα μαζί !

2. Τι άκουσαν επίσης τα αυτάκια μου 07.00 το πρωί ? Έκανε λέει μήνυση στο σχολείο που στεγάζεται δίπλα στο σπίτι της λόγω ηχορρύπανσης! Το πιστεύετε ? Λοιπόν παιδάκια απο εδώ και στο εξής δεν θα παίζεται στη αυλή κατα τη διάρκεια του διαλείμματος και αν έχετε το θράσος να αναζητάτε φρέσκο αέρα μεταξύ των ωρών διδασκαλίας, θα βγαίνετε στοιχησμένα και αμίλητα στην αυλή σαν το παιχνιδάκι < αγαλματάκια ακούνητα, αγέλαστα, αμίλητα>.....(ειναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά?)

Άκουσα και είδα και άλλα , λόγω της ωρας άνοιξα διάπλατα τα ματάκια μου, σταυροκοπήθηκα και....delete το μυαλό μου δεν τα καταχώρησε ( ήταν στιγμές προ καφέ) ...αν θυμηθώ θα επανέλθω!

καλημερούδια σας!

24 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger P. είπε...

Καλημέρα! Νομίζω πως τα κορίτσια βάφονται έντονα γιατί: 1. δεν έχει καλό φωτισμό μέσα στο αυτοκίνητο και 2. Έχει πάρα πολύ κίνηση και αυτό είναι μια ευχάριστη ασχολία ώστε να περνάει η ώρα

Όσο για τη μήνυση, ελπίζω με τη σειρά μου να δικαιωθεί ο μηνυτής. Αυτά τα διαβολάκια που είναι μεταμορφωμένα σε μικρά χαριτωμένα παιδάκια δεν έχουν το θεό τους. Επίσης η Υπουργός Παιδείας πρέπει να διώξει όλα τα σχολεία σε έρημες περιοχές. Αν όμως τα αφήσει εδώ να καταργήσει τον προαυλισμό και να δημιουργήσει κελιά απομόνωσης ώστε να μην ενοχλούν τους καλούς ανθρώπους που έχουν ξεχάσει ότι ήταν παιδιά κάποτε.

10:57 π.μ., Ιουνίου 07, 2007  
Ο χρήστης Blogger AVRA είπε...

@ ηταν μια πολυ ενδιαφερουσα προσεγγιση!! :-))))))

12:20 μ.μ., Ιουνίου 07, 2007  
Ο χρήστης Blogger Ασκαρδαμυκτί είπε...

Αυτό με το σχολείο ακούγεται υπερβολικό, αλλά πολλές οικογένειες που ζουν κοντά, έχουν σοβαρό πρόβλημα.
Η λύση δεν είναι να το βουλώσουν τα παιδάκια!
Απ' ότι άκουσα, το Δικαστήριο καταδίκασε τη σχολική επιτροπή να τοποθετήσει ειδικούς "ηχομονωτές" ή κάπως έτσι.. δεν θυμάμαι ακριβώς τη λέξη!

4:25 μ.μ., Ιουνίου 07, 2007  
Ο χρήστης Blogger AVRA είπε...

@ μενω και εγω διπλα σε σχολειο, πραγματι την ωρα του διαλειμματος , υπαρχει αρκετος θορυβος, αλλα η λυση ειναι καλες μπαλκονοπορτες με διπλα τζαμια ή αυτο που λες '' ηχομονωτες'' στο σχολειο.
Πραγματικα ομως δεν ειναι τρομερο....οχι να καταφυγουμε σε καταγγελειες για τα σχολεια ειναι υπερβολη!!!

4:36 μ.μ., Ιουνίου 07, 2007  
Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό με το σχολείο είναι άνω ποταμών (και κάτω των πηγών :P).
Άσχετα αν δικαιωθεί ο μηνυτής πρέπει να μας απασχολήσει για το που έχει φτάσει η κοινωνία μας αν στρέφεται εναντίον των παιδιών της :(

Επίσης σήμερα άκουσα ότι στην Καρδίτσα σε 2 σχολεία έχουν μπει κάμερες παρακολούθησης στον προαύλιο χώρο (και καλά για τους εξωσχολικούς) στο ένα όμως έχουν μπει και μέσα στο σχολείο (στους διαδρόμους)!

9:55 μ.μ., Ιουνίου 07, 2007  
Ο χρήστης Blogger Paranoia είπε...

βάφονται τώρα για να το χορτάσουν, μεγαλώνοντας, ο σοβάς θα είναι παρελθόν, αλλού θα πέσει το βάρος

όσο για το σχολείο, άκουσα που έλεγαν πως το πρόβλημα είναι έντονο απο τους εξωσχολικούς, μετά τη λήξη των μαθημάτων!
σωστά?

11:17 μ.μ., Ιουνίου 07, 2007  
Ο χρήστης Blogger Γεωργία είπε...

Έλεος ρε παιδια...Ηχορρύπανση από το σχολείο...Να πα να κάνει μήνυση και στον μανάβη που περνάιε με το φορτηγάκι του...Η τρελλή...

11:39 μ.μ., Ιουνίου 07, 2007  
Ο χρήστης Blogger Mimilou είπε...

Κ πού είσαι ακόμα αύρα... Να δείς κοριτσάκια του λυκείου να πηγαίνουν σχολείο λες κ στο σχόλασμα θα πάνε κατευθείαν στα μπουζούκια... Όταν το είδα αυτό,έπαψα να αναρωτιέμαι γιατί βλέπω κοπέλες με έντονο βάψιμο στις 7μιση το πρωί ενώ εγώ είμαι άβαφτη κ ένα βήμα πριν τον ύπνο!!! Τί να πώ? Αφού μπορούν? Χαρά στο κουράγιο τους!!

Όσο για το σχολείο κ την ηχορύπανση! Τί άλλο θα ακούσω πια?? Στο τέλος θα τα στέλνουν τα παιδάκια εκτός πόλεως κοντά εκεί που φτιάχνουν τα εργοστάσια ωστε να μην ενοχλούν.. Σαν δεν ντρέποναι λιγάκι!!! :/

2:53 π.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger tassoula είπε...

Είδα αυτούς που έκαναν την μήνυση και κατάλαβα.Εμείς που μένουμε δίπλα σε νηπιαγωγείο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα!
Η μόδα με το σοβατισμα απο τα 13 (πολλά 13χρονα κυκλοφορούν έτσι) κάτι μου κάνει.Δεν λέω να φτιάχνονται τα κοριτσάκια αλλά αυτό το πράγμα.Δεν συμβουλέυονται και κάποιον για να βγεί ωραίο το αποτέλεσμα.
Καλημέρα!

9:54 π.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger AVRA είπε...

@ θαλασσομπερδεμενη μου αυτο με την Καρδιτσα δεν το γνωριζω...ξερεις η παρακολουθηση στο ονομα της προστασιας δεν ειναι κακο πραγμα, το προβλημα ειναι οταν σε ολα αυτα υπαρχουν σκοπιμοτητες!

@ παρανοια, δεν ακουσα για τους εξωσχολικους , δεν παρακολουθησα το θεμα παραπερα.Απλα αυτο που με ενοχλει ειναι η μη συναισθηση των καταστασεων .Οπως και να εχει το θεμα δεν μπορω να χωνεψω το γεγονος οτι καποιοι τα βαζουν με ενα σχολειο.

Οσον αφορα στο μακιγιαζ, ναι θα το χορτασουν αλλα ειναι τοσο κουτο να παραποιουν την εικονα τους, ειδικα σε μια τοσο φρεσκια ηλικια που θα περασει ανεπιστρεπτη!

10:43 π.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger Debby είπε...

Για το μακιγιάζ όπως και για το ντύσιμο κτλ, που έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του καθενός, δεν έχω να πω κάτι.
Ο καθένας βάφεται και ντύνεται όπως αυτό τον κάνει να αισθάνεται όμορφα. Δεν έχει να κάνει με το γούστο του άλλου.

Οσον αφορά την μήνυση τώρα, βρίσκω ότι αυτός που προκαλεί τον θόρυβο, πρέπει να βρει και την λύση. Τουτέστιν είναι στην ευθύνη του σχολείου να φροντίσει για την ηχορύπανση. Ειδάλως ας πληρώσει να βάλουν διπλά τζάμια όλοι όσοι μένουν σε ακτίνα επιρροής! Ετσι είναι το σωστό! Αλλά εδώ είναι Ελλάδα και καταλήγουν οι πολίτες να μηνύουν σχολεία!
Και που είμαστε ακόμα!
Από την άλλη... πάλι καλά δεν λες? Δεν θυμάσαι πριν χρόνια κάποιον που βγήκε με το όπλο, στην αλάνα που είχε δίπλα από το σπίτι του και απείλησε τα παιδιά που έπαιζαν εκεί? Προφανώς δεν ενδιέφερε κανένα γονιό που εκεί που έστελνε το παιδί του (και ησύχαζε ο ίδιος) υπήρχε ένας άνθρωπος που είχε και εκείνος δικαίωμα στην ησυχία. Ούτε φυσικά είχε διδάξει στο παιδί του να προσέχει να μην ενοχλεί τον συνάνθρωπο του. Ούτε καμιά πολιτεία επιλήφθηκε ποτέ για τις ώρες κοινής ησυχίας κτλ.

11:01 π.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger P. είπε...

Πολύ προχωρημένη η Καρδίτσα ε; Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι όμως; υπερυψωμένες σκοπίες και κάθε που κάποιο παιδί κάνει λίγη φασαρία θα το πυροβολούν με λαστιχένιες σφαίρες; Άλλη μια πρόταση που σίγουρα οι διευθυντές των 2 σχολείων στην Καρδίτσα σίγουρα θα βρουν ενδιαφέρουσα είναι να στρατολογίσουν μυστηκούς πράκτορες με μουστάκι, καπαρντίνα και μαύρα γυαλιά να κιμούνται ανάμεσα στους μαθητές και να ακούν τι λένε. Ξέρετε τι είναι ικάνα να κάνουν αυτά τα σκατόπαιδα; μέχρι και να κολλήσουν τσίχλα στο παγκάκι

11:06 π.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger P. είπε...

"κινούνται" εννοούσα

Καλημέρα!

11:07 π.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger AVRA είπε...

@ γεωργια....ε μα!

@ mimilou καλως ηρθες καταρχην!

τα παιδια τη σημερινη εποχη ειναι μικρομεγαλα.Ειναι και αυτο κληροδοτημα της τηλευταιας δεκαετιας. Τα παιδια συμβαδιζουν με το πνευμα της εποχης μας....μονο που δεν μου αρεσει καθολου...

11:45 π.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger AVRA είπε...

@ deppy
Σχετικα με το μακιγιαζ σαφεστατα και ειναι θεμα γουστου.Οταν ομως βλεπεις την κακογουστια μπορεις να μην σχολιασεις ; :-))))

Kαλο θα ηταν στην Ελλαδα να υπηρχε φροντιδα και προληψη για τα θεματα που δυσχεραινουν την ζωη μας. Θα ηταν πολυ χρησιμο τα σχολεια να ειναι περιφραγμενα με το ειδικο υλικο (δεν γνωριζω την ορολογια) προς αποφυγη ενοχλησης απο διαφορους ηχους (γελια και φωνες παιδιων, ηχος κουδουνιου, σφυριχτρα γυμναστη κλπ)
Αλλα ειλικρινα, ποσο μπορουν να σε ενοχλησουν ολα τα παραπανω. Μενω διπλα σε σχολειο και περαν του δεκαλεπτου, που κραταει το διαλειμμα δεν ακους τιποτα περισσοτερο και αυτο μονο οταν καθεσαι στο μπαλκονι.
Στο κατω κατω - παιδια ακους οχι κομπρεσερ και τρυπανια, να καταφευγουμε σε μηνυσεις και για αυτα. Ειναι το λιγοτερο αστειο!

12:23 μ.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger AVRA είπε...

@ holden

Αυτο ειναι ενα θεμα που ‘’σηκωνει’’ μεγαλη συζητηση.Θα ηθελα να το κανω ποστ...

Δυστυχως η εποχη μας εχει αλλαξει οπως ειναι φυσικο. Η προ 15ετια που περναγα εγω , ισως και εσυ, εφηβεια δεν συγκρινεται με την τωρινη κατασταση που βιωνουν τα παιδια. Ειναι κατι που με τρομαζει....Τα παιδια δεν ειναι τοσο αθωα και φυσικα ειναι τα μονα που δεν φταινε....( αναφερομαι στο θεμα της Αλκυονης , οπου ελαβες και εσυ μερος στη συζητηση) . Με αυτη τη λογικη , για την αποφυγη των χειροτερων δεν θα ηταν κακη ιδεα η χρησιμοποιηση των καμερων.
Δυστυχως ομως μονο σαν ιδεα. Στην πραξη εχει φανει οτι και το ιδιο το συστημα ειναι σαπιο....οποτε η οποιαδηποτε μορφη παρακολουθησης τελικα εγκυμονει κινδυνους!

12:43 μ.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Avra μου, η χρήση καμερών είναι μια μέθοδος που με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κατασκοπεύει κανέναν στο όνομα της ασφάλειας. Θα σου φέρω σαν παράδειγμα το Λονδίνο. Μια πόλη που παντού κάμερες. Αλλά παντού. Συνεχίζει και έχει φοβερή εγληματηκότητα. Άλλο παράδειγμα οι δρόμοι. Κάμερες, ραντάρ και παρόλα αυτά τα δυστυχήματα αυξάνονται. Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στις τράπεζες. Αλλά οι ληστείες δε σταμάτησαν. Ξέρεις γιατί γίνεται αυτό; Γιατί αυτό που θέλει να κάνει μια παράβαση ή ένα έγκλημα είναι αποφασισμένος και δεν υπολογίζει το κόστος. Άρα δε μπορείς να το αποτρέψεις. Έτσι σε μια Οργουελική κοινωνία αυτά που κερδίζεις (αν κερδίζεις) είναι σαφώς πολύ λιγότερα απ'αυτά που χάνεις. Δημιουργείς αιχμαλώτους. Και μιλάω περισσότερο για τους ανθρώπους που δεν έχουν σκοπό να κάνουν κάτι κακό.

Όσον αφορά το θέμα της Αλκυόνης πραγματικά πιστεύω όσα είπα. Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις σαν έφηβος. Σε ένα δύσκολο σχολείο. Γεμάτο ναρκωτικά, γεμάτο από παιδιά τα οποία ήταν "κακά". Κανένα απ'αυτά δεν έκανε κακό πέρα από τον ψευτοτσαμπουκά της "συμμορίας" που μας δημιουργούσε φόβο. Πολύ λίγα απ'αυτά μεγαλώνοντας συνέχισαν στον ίδιο σκοπό. Και το λέω γιατί τα βλέπω. Είναι πια εργαζόμενοι, κανονικοί άνθρωποι τέλος πάντων. και απ'αυτά τα λίγα που συνέχισαν να είναι "αλητάκια" περισσότερα απ'τα μισά πέθαναν από την πρέζα και τα υπόλοιπα μπαινοβγαίνουν σε ιδρύματα και φυλακές.

Υπάρχει όμως άλλη μια διάσταση σ'αυτό το θέμα. Η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών με την άσχημη συμπεριφορά ήταν παιδιά παρατημένα. Που ποτέ δεν είδαμε τους γονείς τους. Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν να έρθουν να πάρουν τους βαθμούς τους απ'το σχολείο. Ήταν τα παιδιά που έβγαζαν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές όλα τους τα κόμπλεξ ξέροντας ότι κανένας δε θα τους ζητήσει το λόγο που τα χτύπησαν, που τα εξευτέλισαν. Σκέψου το λίγο αυτό. και κάτι ακόμα. Σήμερα τα σχολεία είναι πια γεμάτα με παιδιά από άλλες χώρες. Από χώρες φτωχές και με συστήματα δικαστικά και αστυνομίας σάπια. Αυτό σημαίνει πως τα παιδιά που φυσικά δε φταίνε δε μεγάλωσαν μαθαίνοντας τι είναι καλό ή κακό. Παράνομο ή νόμιμο. Οι γονείς έχουν μάθει σε καθεστώς ατιμωρησίας. Έτσι μαθαίνουν και τα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο, όχι ακατόρθωτο όμως, να μάθουν στα νέα δεδομένα. Όχι όμως με αναμορφωτήρια, με βία...

Να θυμόμαστε πάντα ότι τα παιδιά δε γεννιούνται με προδιάθεση στο έγκλημα.

Χίλια συγνώμη για το μεγάλο comment αλλά πνίγομαι όταν τα παιδιά κατηγορούνται ενώ οι ηθικοί αυτουργοί είναι άλλοι. Όποιοι κι αν είναι αυτοί. Γονείς, κοινωνίες, συστήματα

1:46 μ.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger patsiouri είπε...

Εγώ πάντα απορούσα με τι όρεξη κάθονται και σοβαντίζονται πρωί πρωί...

Στη Σχολή ερχόντουσαν κάτι γκόμενες που μπορεί να έμεναν και 2 ώρες μακριά, σάν κλόουν, στο μάθημα των 8, που σημαίνει ότι μπορεί να ξυνούσαν και 5:30!

Ειδικά αυτή η φράτζα που ήταν τότε της μόδας, πρέπει να την ξύνανε ένα τέταρτο για να κάτσει...και άλλες κακομοίρες ούτε κουράγιο να πατήσουμε την καφετιέρα εκείνη την ώρα δέν έχουμε!

Όσο για τα παιδάκια...μόνωση, χρυσή τομή...μένω κι εγώ δίπλα σε σχολείο, προσωπικά δέ με ενοχλούν καθόλου, αλλά το διπλανό που είναι τραγουδιστής και τον απο κάτω που είναι μπάρμαν και γυρίζουν άγρια χαράματα...ναί...ένα θεματάκι υπάρχει!

1:50 μ.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger AVRA είπε...

@ holden συμφωνω μαζι σου , το μονο που ειπα για τις καμερες, ειναι οτι ιδεατα και μονο δεν θα ηταν ασχημα...στην πραξη ομως και εγω ειμαι εναντιον!

@ πατσιουρακι μου , οποιος εχει κανει την νυχτα μερα και τα πουλακι που τιτιβιζουν τον ενοχλουν..οποτε μην το ψαχνεις!

2:58 μ.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger An-Lu είπε...

Για το πρώτο με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη...με την τσίμπλα στο μάτι και δέκα χέρια μέηκαπ;;;;;
Για το δέυτερο, το πιο κουκλόείναι πως υπήρξε δικαστήριο που ΔΙΚΑΙΩΣΕ τη μυνήτρια!

3:44 μ.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger Debby είπε...

Avra! Να το σχολιάσεις ναι! Αλλά να μην το χαρακτηρίσεις. Θέλω να πω, δεν είναι κοινά παραδεκτό την στιγμή που για κάποιους πρόκειται για "καλό" γούστο!

Οσον αφορά το θέμα της φασαρίας δεν είναι έτσι όπως το λες. Προφανώς δεν βρίσκεσαι σπίτι σου τις ώρες που λειτουργεί το σχολείο μιας και εργάζεσαι και γυρνάς σχετικά αργά, άρα δεν ξέρεις πόσο ενοχλεί κάτι τέτοιο αν έπρεπε να το υποστείς 5 μέρες την εβδομάδα για ένα περίπου οκτάωρο.
Έπειτα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για την μήνυση. Θα μπορούσε η μηνύτρια να εργάζεται βράδυ και να έχει ανάγκη να κοιμηθεί το πρωί. Αλλά ακόμα και ανάγκη να μην το έχει αυτό, δεν οφείλει εξήγηση σε κανένα σχετικά με το πότε επιθυμεί να κοιμάται! Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε διαβάζοντας εκ πρώτης την είδηση είναι ότι δεν αντιλαμβανόμαστε τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Δεν πάει ο άλλος στα καλά καθούμενα να κάνει μηνύσεις. Κάτι έχει καταντήσει αφόρητο πιο πριν. Εκτός και αν μιλάμε για μεμονωμένη περίπτωση ψυχοπάθειας!!

11:08 μ.μ., Ιουνίου 08, 2007  
Ο χρήστης Blogger AVRA είπε...

@ Deppy, δουλευω πολλες ωρες πραγματι, αλλα βρισκομαι μια φορα την εβδομαδα στο σπιτι ωρες εργασιμες που το σχολειο λειτουργει.Δεν μιλαω λοιπον στον ''αερα''.Σχολιαζω κατοπιν προσωπικης εμπειριας και φυσικα καταθετω την προσωπικη μου αποψη.
Το σχολειο, εμενα και τους υπολοιπους ενοικους της πολυκατοικιας, απο οσο γνωριζω, δεν μας ενοχλει.Η μοναδικη που ενοχλειται ειναι μια νευρωτικη που μενει στον ημιοροφο, η οποια γκρινιαζει με τα παντα και μια φορα κατεβρεξε τα παιδια που βρισκονταν στην αυλη με το λαστιχο απο το μπαλκονι της!
Αν λοιπον τιθεται θεμα ψυχικης ασθενειας το σχολειο ειναι το τελευταιο που φταιει!

Επισης αν προκειται για εργασια βραδυνη αντιμετωπιζεις τα δεκαλεπτα
των διαλειμματων με τον ιδιο τροπο που αντιμετωπιζεις το φως της ημερας....κλεινεις τα παραθυροφυλλα!!!Οπως δεν καταγγελεις τον ηλιο που τρυπωνει απο τις γρυλλιες ετσι δεν καταφευγεις σε μηνυσεις εναντιων των σχολικων εγκαταστασεων!

10:48 μ.μ., Ιουνίου 10, 2007  
Ο χρήστης Blogger zappa είπε...

kala to skhniko me to sxoleio den paizetai...
oso me to bapsimo, einai to tripaki ths omorfias....ama de er8eis sthn kypro kai deis ti ginetai me ta 16xrona kai ayto to trip 8a ta deis ola...einai 16 kai ntinontai/bafontai san ftasmenes 35res...eleos, zeiste ligo thn efhbeia

9:16 μ.μ., Ιουνίου 12, 2007  
Ο χρήστης Blogger AVRA είπε...

@ zappa οταν καταλαβουν τι πρεπει ακριβως να ζησουν ...θα ειναι αργα! τα χρονια περνανε ανεπιστρεπτή.

10:17 π.μ., Ιουνίου 13, 2007  

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα