Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2011

Γεροντοέρωτας..

Καθ' όλα σοβαρός κύριος, αρκετά εως πολύ αντιπαθητικός, έγγαμος, ετών 60 ενδιαφέρεται για 32χρονη αιθέρια ύπαρξη, εντός του εργασιακού του χώρου....αηδία ?????

και ας με συγχωρέσουν κάποιοι ανάλογης ηλικίας αλλα είναι γελοίο ρε... Είναι γελοίος.

Το συνειδητοποιήσα μόλις χθες και μου πέσαν τα σαγόνια απο την έκπληξη (πόσο αφελής είμαι ώρες-ώρες...) Αρχικά υπερασπιζόμουν και τους δύο γιατι δεν κάνει μπαμ...αλλα στην συνέχεια ένωσα τα κομμάτια του πάζλ, γεγονότα που με ξένιζαν τόσο καιρό και δεν μπορούσα να τα εξηγήσω. Η κοπέλα το ίδιο αφελής με εμένα δεν έχει καταλάβει τίποτα και εκείνος δεν υπαρχει περίπτωση να κάνει κίνηση δεν ταιριάζει στο προφίλ του ....αλλα ακόμη και τωρα δεν μπορω να συνέλθω απο την αποκάλυψη .

Με ανακούφισε προσωρινά, τουλάχιστον, γιατι μου εξηγεί το γεγονός αυτό αλλα πράγματα αλλα θα πέσει μεγάλο γέλιο απο εδω και στο εξης...τον Γελοίο...

Τι συμβαίνει κατω απο τη μύτη σου...!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2011

...δεν τέλειωσε ακομη...

Γενικά μου αρέσει η εναλλαγή των εποχών αν και επειδή είμαι κρυουλιάρα προτιμώ το καλοκαίρι. Ομως επειδή βαριέμαι κιόλας, καθε τέλος Αυγούστου , αρχές Σεπτέμβρη εκει που ολοι γκρινιάζουν οτι τελειώνει το καλοκαίρι εμένα εντάξει μου τη δίνει αλλά δεν σκάω κιόλας. Αυτο που στην πραγματικότητα με ενοχλεί περισσότερο απ' ολα είναι που αλλάζει η ώρα, που μικραίνει τόσο η μέρα...

Φέτος όμως είμαι να'' πέσω στα πατώματα'' ....δεν θέλω να τελειώσει επουδενί....Ισως γιατί ήταν το καλύτερο καλοκαίρι των τελευταίων 5 ετών...ίσως γιατι είμαι μόνιμα (πλεον) κουρασμένη και το καλοκαίρι οσο να 'ναι οι ''μπαταρίες'' κρατάνε πάντα λιγο περισσότερο, ίσως γιατι όλα τα παραπανω ειναι απλα λόγια, λόγια μεγάλα και τρελαίνομαι για το καλοκαίρι...!

Γκρινιάζω λοιπόν ......αρνούμαι να δεχτώ οτι μπαίνει το φθινόπωρο....και ψιτ ας μην μου ευχηθεί κανείς καλό χειμώνα ! please!!!