Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2008

..you know..!

κάθε χρόνο τέτοια εποχή ανάμικτα συναισθήματα..

σαν μαθήτρια το μισούσα το φθινόπωρο (το φθινόπωρο και τα κυριακάτικα βράδια)..

σαν νέα εργαζόμενη επίσης..

λίγο αργότερα το φθινόπωρο ήταν άμεσα συνδεδεμένο με τα χουχουλιάσματα (και λοιπά ...you know..)
τώρα ?

είπαμε μίξη ...πότε μελαγχολία, πότε νοσταλγία, πότε μια γλυκιά ηρεμία να πλημμυρίζει το μέσα μου...

τελικά δεν είναι και τόσο άσχημα...αλλά και πάλι ''παίζεται'', που είσαι με ποιον είσαι και τι μπορείς να κάνεις ...you know!!!!

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2008

καλό χειμώνα

Καλό χειμώνα ή όπως συνηθίζουν τώρα τελευταία μερικοί-μερικοί , καλό φθινόπωρο!
μπήκα στο google reader και βρήκα 383 αναρτήσεις που δεν έχουν διαβαστεί . Φαντάζομαι οτι θα αργήσω πολύ να σας διαβάσω. Μα 383 αναρτήσεις που τη βρίσκετε τόση έμπνευση βρε παιδιά?

Το ιστολόγιο εχει κλείσει ήδη δυο χρόνια , μέσα στον Άυγουστο , αλλα παραλείψαμε τα μπλοκογενεθλια ...τι να γινει, αυτο τον καιρό οπως εχετε καταλάβει περνάω φαση......
Πολλοί απο εσάς δεν με ξεχνάτε και επισκέπτεστε ακομη αυτο το μπλοκάκι.Χαίρομαι πάρα πολύ γιατι ετούτο το ηλεκτρονικό ημερολόγιο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωης μου οσες απιστίες και αν του κάνω, το ιδιο λοιπόν και ολοι εσείς.

Η μπουμπού μεγαλώνει πολύ γρήγορα, ο κανακάρης το ίδιο,ο καλός μου μας υπομένει και εγω βελτιώνομαι μέρα με την μέρα.Μια ψυχολογική ανισορροπία υπάρχει ακομη...γιατί να το κρύβουμε άλλωστε αλλα ΟΚ εκείνο το μεγάλο κτίριο στο οποίο κυκλοφορείς με τις άσπρες ρόμπες και τα χεράκια απο πίσω δεμένα, το γλιτώσαμε...:-))))

Το σημαντικό νεο είναι οτι πήγαμε διακοπές , το είχα τοση ανάγκη! αλλα δυο εβδομάδες ολες και ολες και ξέρετε πως είναι αυτά...ολα τα καλα τελειώνουν γρήγορα...



θα τα ξαναπούμε...πιο σύντομα αυτη τη φορά!