Τετάρτη, Απριλίου 30, 2008

νέα...

.... η μπουμπού κλωτσάει διαρκώς ...απο τις πιο γλυκές ταλαιπωρίες.....ή εχω ξεχάσει τα προηγούμενα ή έχει απίστευτη δύναμη αυτή η μικρούλα...!

...σήμερα έχει πολλή νύστα...γενικά οι τελευταίες εβδομάδες περνάνε με το ζόρι....

...μέχρι τώρα στεναχωριόμουν που πέρναγε ο καιρός , η δουλειά δεν βγαίνει (πήζω άσχημα) άλλα τώρα νιώθω τέτοια κούραση που σκέφτομαι οτι και αύριο να σταμάταγα τι καλά που θα ήταν και ...στάχτη και μπούρμπερη όλα!...

...στο χώρο εργασίας έχω βιώσει μια απίστευτη απογοήτευση απο μια συνάδελφο-φίλη που δεν παίρνει πρέφα τι συμβαίνει...έχει και εκείνη τα δικά της...αλλα τα έχει απο τότε που την ξέρω...πόση υπομονή να κάνεις πια...μετά απο όσα περνάω , πόσο τόπο στην οργή να ρίξω ?

....συχνά - πυκνά πονάω τόσο , που απογοητεύομαι, ανησυχώ πολύ...ξημερώνει ομως και με το φως της ημέρας ολα γλυκαίνουν...με το που προβάλλει δε ,ο ήλιος , ομορφαίνει ακόμη και το γραφείο....!

...ανυπομονώ να βάψουμε το σπίτι, περιμένουμε την προσφορά απο τον μπογιατζή...λάθος εποχή διαλέξαμε αλλα δεν βαριέσαι, αν τελικά τη πάρει ο μάστορας τη δουλειά και δεν το κάνει ο καλός μου μόνος του, φαντάζομαι θα ειναι πιο ανώδυνο για εμάς.....

...μάζεψα τα παλιά κορμάκια-φανελάκια του κανακάρη (όσα ήταν σε ουδέτερο χρώμα) και περιμένω να βρώ μια ευκαιρία, να αρχίσω να πλένω...πρέπει να αδειάσω κανα δυο συρτάρια για αρχή..εννοείται οτι δεν χωράμε ήδη, αν προσθέσουμε και το τέταρτο μέλος στην οικογένεια θα πήξουμε αλλα ήδη έχουμε αρχίσει τα σχέδια ...μόλις γεννήσω θα απευθυνθούμε ή στο ΙΚΕΑ ή σε μαραγκό για ...επέκταση!

Δευτέρα, Απριλίου 21, 2008

Γενέθλια


update - ευχαριστήσιες

σε ολους που μoυ ευχήθηκαν ...ανταποδίδω στους αγαπημένους μου :

* ΑΝΤΩΝΗ *
* AN-LU *
* ΠΑΤΣΙΟΥΡΙ *
* EVITA *
* UNΑ MAMA *
* STEFY *
* MAD *
* MAMMA *
* ΑΣΚΑΡΔΑΜΥΚΤΙ *
* KOULPA *
* SEASTAVROS *
* ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ *
* ΔΕΣΠΟΙΝΑ *
* ΜΑΝΟ *
* CONFUSED *
* 3 PARTIES A DAY *
*ΓΛΥΚΟΚΕΡΑΣΟΖΟΥΖΟΥΝΑ *
* ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ *
* ΚΑΜΗΛΙΕΡΗ *
* ΝΙΚΟ *
* ΜΙΛΕΝΑ *


Σήμερα έχω τα γενεθλιά μου......








.... χρόνια πολλά με ένα ρουφηχτο φιλί απο τον καλό μου.....



....να τα εκατοστήσεις μαμά μου.....ηταν το καλημέρα απο το στόμα του τρίχρονου γιο μου....



.....και πάρα πολλές κλωτσιές απο την θυγατέρα που περιμένουμε, ξεκινώντας αργά χθες το βράδυ μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφω....






ηταν πολύτιμη αυτή η καλημέρα....αλλα περιμένω να με κανακέψουν πολύ-πολύ το βράδυ που θα μαζευτούμε σπιτάκι μας......θέλω μια ντουζίνα γλυκόλογα , αμέτρητες αγκαλιές και ασταμάτητα φιλιά!!!



δεν ζητάω και πολλά....!
(σσσ ..και ενα μασαζάκι στα πατουσάκια απο την αγαπούλα μου)

Δευτέρα, Απριλίου 14, 2008

γκρίνια ? παράπονο ? απορία ?

Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς ...μπορεί και να έχω εκνευριστεί...Γενικά τον τελευταίο καιρό
είδα σε διάφορα blog παράπονα και απορίες και ετσι σκέφτηκα δεν γράφω και εγώ τη δική μου ?


Εχω επιλέξει να γράφω ανώνυμα, κάποιοι άλλοι επώνυμα. Δεν κρίνω κανέναν, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και διαλέγει το ύφος και τη θεματολογία του ιστολογίου του.

Γιατί λοιπόν πρέπει να απαντώ στην ερώτηση ''πως σε λένε και αν η απάντηση είναι αρνητική γιατί πρέπει να απολογούμαι γι'αυτήν ? Δικαιωμά μου δεν είναι να γράφω όπως θέλω και να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις που με αφορούν όπως ακριβώς γουστάρω ?


Εχω ξαναγράψει και στο παρελθόν οτι το ιστολόγιο ειναι ενας τρόπος να εξωτερικεύω σκέψεις και συναισθήματα. Μ' αρέσει να τα γράφω εδώ και να ανταλλάσω μαζι σας απόψεις . Όμως ο χώρος ειναι πολυ διαδεδομένος , πλέον. Δεν αποκλείεται να πέσεις μούρη με μούρη με γνωστές φυσιογνωμίες. Ε λοιπόν αυτό δεν το γουστάρω...βέβαια ίσως να κοροιδεύω τον εαυτό μου αν νομίζω οτι μόνο το ψευδώνυμο με κατοχειρώνει απο τέτοιο στραπάτσο αλλα δεν πειράζει, δική μου και η αυταπάτη και την κρατάω!!!!

Οπότε ειρωνικά σχολιάκια για αυτη την επιλογή μου δεν σηκώνω... οκ ? Μια αυθόρμητη ερώτηση απο έναν άνθρωπο που ο ίδιος γράφει με ονοματεπώνυμο, δεν με ενοχλεί καθόλου το βρίσκω φυσικό απο μέρος του....ενα ειρωνικό σχόλιο ομως απο άνθρωπο που χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο nickname και ουδέποτε έχει απάντησει με το ονομά του δεν το ανέχομαι. Οπως επίσης οταν νιώθεις οτι με τον άλλον έχεις δεθεί ως καποιο σημείο, ίσως να νιώσεις την επιθυμία να τον ρωτήσεις για την αληθινή του ταυτότητα ,και το βρίσκω και πολυ τρυφερό αλλα ακομη και έτσι θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς την όποια απάντηση...... έχει τύχει να ξεροκαταπιώ και να θέλω ειλικρινά να απάντησω αλλα έχω βάλει κανόνες ...και θέλω να τους κρατάω!!

Θέλω να γραφω για τον ερωτά μου , για το παιδί μου , για την τσαντίλα μου και τόσα άλλα ως Αύρα και μόνο ετσι......είναι δύσκολο ? δεν είναι κατανοητό ? γιατί ?

ουφ!


Τρίτη, Απριλίου 08, 2008

..μην σταματάς..






μου άρεσει όταν τα χαιδεύεις....γι' αυτο μην σταματάς....!