Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2006

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ μερος 2ο

ΖΥΓΟΣ- Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.
Ατάκα χωρισμού: «Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου.»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Πέσιμο:Ο Σκορπιός, αν είσαι με άλλο γκόμενο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα ΄΄δηλητηριάζει΄΄ τη σχέση σιγά σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί. Ο πρώην γκόμενος, αγνοείται.
Ατάκα χωρισμού: «Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ.»

ΤΟΞΟΤΗΣ- Πέσιμο: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θ μιλήσει πολύ. Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει-μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.
Ατάκα χωρισμού: «Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε.»

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Πέσιμο: Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως: « Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει.»
Ατάκα χωρισμού: «Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Πέσιμο: Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.
Ατάκα χωρισμού:Μήνυμα στον τηλεφωνητή: « Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε.»

ΙΧΘΕΙΣ- Πέσιμο: Ένας ιχθύς, δεν θα στην πέσει έτσι απλά. Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.»
Ατάκα χωρισμού: « Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω. Πάω για κάνα ποτό.»

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ μερος 1ο

Αγαπημένοι μου επειδή αντιλήφθηκα οτι το τόσο ενδιαφέρον θέμα που έθιξε το προηγούμενο ποστ σας άφησε αδιάφορους επιστρέφω σε κατι που διασκεδάσαμε ολοι τις προηγούμενες μέρες, με αφορμή ενα e-mail που έλαβα σήμερα το πρωι .....!

ΚΡΙΟΣ- Πέσιμο: « Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση.Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό.΄΄ Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος.»
Ατάκα χωρισμού: « Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο.Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά.Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις.»

ΤΑΥΡΟΣ- Πέσιμο: «Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
Ατάκα χωρισμού: « Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»

ΔΙΔΥΜΟΙ- Πέσιμο: «Το πιο επικοινωνιακό ζώδιου, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου.»
Ατάκα χωρισμού: « Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση.»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Πέσιμο: «Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα. Άμα θες πήγαινε εσύ.»
Ατάκα χωρισμού: « Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;»

ΛΕΩΝ- Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται. Πιθανών, σε έχει ΄΄πάρει΄΄ ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.
Ατάκα χωρισμού: « Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε.»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει. Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.
Ατάκα χωρισμού: « Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»

Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2006

Γαμος-Οικογενεια

Με αφορμή το ποστ του heliotypon, παραθέτω το σχόλιο που αφήσα σαν θέμα προς συζήτηση.Τέτοιου είδους θέματα με αγγίζουν άμεσα και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας.Δυστυχώς δεν ξερω απο links , μπορείτε να βρείτε ομως το συγκεκριμένο blog δίπλα ,στις προτιμήσεις μου.

''

Δεν μπορω να καταλαβω την απαξιωση του γαμου και της οικογενειακης ζωης.Δεν καταληγουν ολοι οι γαμοι σε δυστυχια. Δεν μιλαμε για συμβατικους γαμους αλλα για πραγματικη συμβιωση.Νομιζω οτι οι γαμοι των τελευταιων 10-15 χρονων δεν στεριωνουν γιατι οι ανθρωποι εχουν γινει φοβερα εγωιστες.Ειναι μονο εαυτουληδες.Να βγω οποτε γουσταρω, να κοιμηθω οποτε γουσταρω, να πηδηξω απλως για να πηδηξω, να αγορασω αυτο και τουτο κλπ.Δεν αναφερομαι σε να συγκεκριμενο φυλο.Ανδρες , γυναικες χωρις εξαιρεση ζουνε με οδηγο τον εγωισμο τους.
Που ειναι το κακο οταν δυο ανθρωποι αγαπιουνται και θελουν να ζησουν μαζι να μην το κανουν.Ο γαμος ακολουθει γιατι ζουμε σε μια κοινωνια που εχει καποιους κανονες και αυριο μεθαυριο που θα φερεις στον κοσμο παιδια πρεπει να μαθουν και να ζουν και αυτοι με κανονες.Δεν ζουμε σε κοινοβια.Σε μια οργανωμενη κοινωνια ζουμε.
Σε ενα γαμο αντιμετωπιζεις προβληματα, ναι.Αλλα ποιανου η ζωη ειναι απροβληματιστη?Αυτος ειναι ο σκοπος μας να ζουμε χωρις ευθυνες ?
Ειναι ομορφο να ακουμπας στον συντροφο σου, να μοιραζεσαι τα ιδια προβληματα, να εχεις κοινους στοχους.Να φερεις στο κοσμο παιδια.Να τα βλεπεις με λαχταρα να μεγαλωνουν.Και ναι, ειναι ομορφο στα γεραματα σου να ανοιγεις την πορτα σου και να πλημμυριζει το σπιτι με τις φωνες της οικογενειας που εχεις δημιουργησει . Και ειναι ομορφο να μπορεις να φτιαχνεις ενα χαμομηλι στον γερακο που εχεις πλαι σου και αυτος με τη σειρα του να σε σκεπαζει ,να μην κρυωσεις οταν πεφτεις για υπνο.


''

Τελικά πιστεύω οτι ο φόβος ειναι αυτός που κάνει κάποιον να απορρίπτει ενα τέτοιο αγαθό όπως ειναι η οικογένεια.Ισως να εχουν βιώσει δυσάρεστες καταστάσεις και να έχουν πολλά κακά παραδείγματα γύρω τους.
Μακάρι να νικήσουν τον φόβο τους και να προχωρήσουν...

Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2006

Ενα απαράδεκτο ποστ.

Αποφάσισα να φτιάξω,ενα απαράδεκτο πόστ.Το λεω εξαρχής για να μην με κατηγορείτε μετα...!

Σκέφτηκα ( φοβερό ! ) να δημιουργήσω (καταπληκτικό !) κατηγορίες , να βάλω ταμπέλες, και να χαρακτηρίσω τους μπλόκερς που διαβάζω με βάση ενα πολυ σοβαρό (!) κριτήριο!
Ποιο? τα άστρα ! τα ζώδια! Τρέλα ? Οταν ο άνθρωπος βαριέται...σσσσ θα μας ακούσει το αφεντικό!

Λοιπόν αγαπητοί μου φίλοι διαπίστωσα οτι τρελαίνομαι να διαβάζω κάποιους ιδιαίτερα.
Υπάρχουν μπλόκερς που τους νιώθω σαν αδερφές ψυχές , λες και εχουν μπει στο μυαλό μου .Σκέφτονται πανω κατω το ιδιο.Αισθανόνται πανω κατω το ιδιο.Είναι το ιδιο ξεροκέφαλοι και παθιασμένοι με το εκάστοτε θέμα που τους απασχολεί.Επίσης κάποιοι απο αυτούς εχουν ιδιαίτερο ταλέντο στην γραφή , δύστυχως καμια σχεση με μενα( σε αυτο το σημείο δεν υπαρχει ταύτιση, ρε γαμώτο, τι να γίνει, το προσπερνώ).Ειναι καταπληκτικοί , κάποιες φορες τους ζηλεύω, συνήθως τους θαυμάζω απεριόριστα...

Λοιπόν τι διαπίστωσα ? οτι οι περισσότεροι απο αυτους ανήκουν ζωδιακά στους Ταύρους, Αιγόκερους και Ζυγούς.Για τους δυο πρώτους δεν υπάρχει καμία έκπληξη.Γνώριζα εξ αρχής την ταυτιση μου.Με εξέπληξαν ομως ευχάριστα οι Ζυγοί.Κοίτα να δεις ποσο ταιριάζουμε και δεν είχα ιδέα!

Ακολουθούν οι Κάρκινοι,οι Σκορπιοί, ενας Τοξότης, τα ψαράκια και οι Κριοί.Με αυτους μπερδεύομαι κάποιες φορες, τους θαυμάζω απεριόριστα επίσης, μου δινουν ευχαρίστηση τα ποστ τους αλλα να δε νιώθω αυτη την ...επάφη!Τους χάνω ώρες ώρες...

Βέβαια υπάρχουν πολλα μπογκς που δεν εχω ακομη σχηματίσει άποψη ή ιστολόγια που επίσης αγαπώ εκ προοιμίου αλλα στο προφίλ δεν γίνεται αναφορά του ζωδίου τους.Οπότε τι να σας πω , θα σας γελάσω και δεν εχω τέτοια πρόθεση!

Εδω τελειώνει αυτη η αξιόλογη έρευνα!

Παω να ρίξω λιγο νερό στο προσωπό μου μπας και συνέλθω και γράψω κατι της προκοπής !

Ciao!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2006

Αδικαιολογητα Κεκτημενα..

Επιλέγεις να μπεις σε μια διαδικασία , να κάνεις μια σειρά απο πράγματα με σκοπό να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους.Δεν υπάρχει υποχρέωση ειναι καθαρά θέμα επιλογής το πως θα χειριστεις την κατάσταση.Κάποια στιγμή ομως μπουχτίζεις. Αυτό που έκανες με ολη σου την καρδιά δεν το αισθάνεσαι πια.Δεν το αντέχεις αλλο εχει αρχίσει να σε πνίγει, ή απλούτατα δεν μπορείς για την συγκεκριμένη στιγμή.

Τι συμβαίνει τότε?

α) ο αλλος αντιδρά λες και ηταν υποχρεωση σου και τώρα εισαι πολυ κακο κορίτσι
β)διαγράφει οτι εχεις κάνεις μεχρι τοτε λες και δεν εχει σύμβει ποτέ τίποτα
γ) συνειδητοποιείς οτι τα γεγονότα εχουν περάσει στην μνήμη του πολυ διαφορετικά.

Εσυ πως αντιδράς?

α) Εξαγριώνεσαι.Εχεις την επιθυμία να τα σπάσεις ολα, να τα κανεις γυαλιά καρφιά αλλα δεν μιλάς.

β)Του το πετάς κατάμουτρα αλλα ξέρεις εκ τον προτέρων οτι δεν θα το καταλάβει.

γ) Κάνεις τον μ@λ@κ@ και προσποιήσαι οτι δεν συμβαίνει τίποτα

δ) Κόβεις τις φλέβες σου απο απελπισία που δεν σε καταλαβαίνει και οσα έκανες πήγαν χαμένα


Δεν μπορεί θα εχει συμβεί και σε σας!

Δευτέρα, Νοεμβρίου 13, 2006

Kαλή εβδομάδα

Πόσο πολύ χρειάζομαι ενα break, ενα kit-kat,οπως λεει και η γνώστη διαφήμιση για να αστειευτούμε και λιγο, μάλλον ειναι γνωστό!Αυτό ομως δεν με χρειάζεται (το break εννοω).

...Το αγγελούδι μας παλι ειναι άρρωστο.Απο τη στιγμή που ξεκίνησε παιδικό σταθμό που μας βρίσκεις , που μας χάνεις στο γιατρό.Εχουμε γίνει ενα με το ιατρείο.Η γραμματέας του αστειευεται'' παλι εδω εσεις ? μήπως να φτιάξουμε και ενα δωματιάκι να μην χρειάζετε να πηγαινοέρχεστε? '' Ταλαιπωρία , ξενύχτι...Ο μικρός εχει μείνει μισός.Παρ'ολα αυτα είπαμε να μην αναβάλλουμε την έξοδο, αλλωστε το βράδυ ηταν καλύτερα.Και πήγαμε . Καλό το μαγαζί, καλό το φαγητό, ακόμη καλύτερη η παρέα...ναι, αλλα το μάτι να κλείνει , να προσπαθώ να πνίξω το χασμουρητό και να μην τα καταφέρνω, να χτυπάει και το τηλέφωνο οτι το παιδι κλαίει και με ζητάει...

Δεν πειράζει δεν πτοούμαστε θα ξαναπροσπαθήσουμε.Σημασία εχει το παιδί.Αλλα να,ωρες ωρες νιώθω οτι αυτο το break δεν θα γίνει ποτέ..(πληροφοριακά είχαμε να βγούμε απο τον Ιούνιο)

Κατα τ΄αλλα ..αντε καλη μας εβδομαδα βρε..!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2006

χειλια,κορμι,μυαλο,καρδια...

Πάνω στα χείλια μου υπάρχουν τα δικά σου.
Πάνω στο κορμί μου υπάρχει το άγγιγμα σου.
Μέσα στο μυαλό μου υπάρχει η μορφή σου.
Μέσα στην καρδιά μου υπάρχει η δική σου.

Τετάρτη, Νοεμβρίου 08, 2006

Η εξοδος

Την τελευταία κυρίως δεκαετία ο άνθρωπος ζει σε τρελούς ρυθμούς.Η δουλεια μας απορροφά σχεδόν όλες τις χρήσιμες ώρες της ημέρας αφηνοντας μας εξαντλημένους και χωρίς καθόλου προσωπικό χρόνο.

Την οικογενεια μας τη χαιρόμαστε τα Σαββατοκύριακα και αυτό πάλι δεν ισχύει για όλους.Στους εμπορουπαλληλους δεν ανήκει ούτε το Σάββατο.Τι μένει τότε? Μια Κυριακή....

Προσωπικά με θλίβει το γεγονός.Πνίγομαι απο την έλλειψη χρόνου.Ασφικτυώ.Θα ήθελα να αφιερωθώ λίγο στον εαυτό μου.Να μείνω μια ώρα αγκαλιά με τον αγαπημένο μου κάτω απο τα σκεπάσματα.Να εχω δυο ωρίτσες διασκέδασης.Ο καφές, ο κινηματογράφος, το θέατρο, το φαγητό με φίλους....εχουν καταντήσει άγνωστες έννοιες.Μια ωρίτσα ξέγνοιαστη για μπανάκι...Πόσο αστεία πρέπει να φαίνονται ολα αυτα ή για κάποιους αλλους αυτονόητα.Ομως απουσιάζουν απο τη ζωή μας.

Πρόσφατα , με τον καλό μου, συμφωνήσαμε να βρούμε εναν τρόπο να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.Σαν πρώτο βήμα να αφήνουμε εστω ενα Σάββατο το μήνα τον κανακάρη μας στη γιαγιά και στον παππού.Να βγούμε με φίλους για φαγητό ή να πάμε κανα σινεμαδάκι τα δυο μας.Θα το επιχειρήσουμε αυτο το Σάββατο.Αν σας πω οτι το θέλω τοσο πολυ που φοβάμαι οτι δεν θα ΄΄κατσει΄΄ θα γελάσετε και θα σκεφτείτε ...’’προβλήματα που εχει ο κόσμος’’...!!

Ναι , αλλα μην ξεχνάμε οτι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου ειναι κατι που μας γεμίζει ικανοποίηση, συμβάλλοντας στην προσωπική μας ευεξία! Επομένως μάλλον εχω δικιο που αγωνιώ....!

Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2006

Μοίρα, πεπρωμένο,ριζικό.

Ενας δρόμος ειναι η ζωή που μας πάει και μας φέρνει.Ο καθένας επιλέγει πως θα τον περπατήσει.Επιλέγουμε λοιπον ενα δρόμο να τον βαδίσουμε με την ελπίδα να μας οδηγήσει εκει που θέλουμε ή εκεί που ονειρευτήκαμε.

Κάποιες φορές ομως και ενω πιστεύουμε οτι έχουμε χαράξει την πορεία μας , τα πράγματα αναποδογυρίζουν.Βέβαια ο τρόπος που θα ζήσουμε τη ζωή μας , τα ναι και τα οχι μας, τα σωστά και τα λάθη μας συμπορεύονατι με τη μοίρα , την απρόβλεπτη, η οποία καθορίζει και εκείνη με τη σειρά της αυτη την πορεία.

Πόσο δυνατή είναι όμως η μοίρα και τι ρόλο παίζει στη ζωή μας ; Ποιος μπορεί να δώσει μια απάντηση, ποιος το γνωρίζει πραγματικά ;

Δευτέρα, Νοεμβρίου 06, 2006

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Μου εστειλαν το παρακατω e-mail :

Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης των διαφόρων λαών. Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι, στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς. Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενο ς να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να πηδήξει τη γκομενίτσα. Με όποια σειρά θέλει.
1) Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρωει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά σου, και μετά δουλειά.
2) Μπαίνει ένας Γερμανός. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό, μετά τρώει το σάντουιτς, και στο τέλος πηδάει τη γκομενίτσα. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη Γερμανία: Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η διασκέδαση.
3) Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει τη γκομενίτσα να πλέκει, και την πηδάει τρώγοντας ταυτόχρονα το σάντουιτς. Αφού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη σύλληψη, εξηγεί ότι έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα: για να φας καλά, πρέπει να γαμάς τον εργαζόμενο!

O.K ? Γελασαμε ? Χαιρομαι!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2006

Μεγαλώσαμε...

Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός...Οι μέρες φεύγουν.Πέτανε μακριά σαν ταξιδιάρικα πουλιά....ο χρόνος κυλά σαν ποτάμι και σε παρασέρνει μαζι χωρίς να μπορείς να ανέβεις κόντρα στο ρεύμα του.

Βέβαια το πως αντιλαμβανόμαστε τη φαινομενική ροή του χρόνου εξαρτάται απο τη ψυχική μας κατάσταση ή απο τον χώρο που βρισκόμαστε.

Διαφορετικά κυλά ο χρόνος αν εισαι ερωτευμένος ή οχι.Αν βρίσκεσαι στην εξοχή ή κλεισμένος σε ενα γραφείο, αν εισαι ενήλικας ή μικρό παιδί.Αν έχεις την παρέεα σου ή βρίσκεσαι κάπου μόνος.

Περα απο τη φιλολογία , αφορμή για το ποστ στάθηκε η χθεσινοβραδυνή συζήτηση με τον καλό μου.
Εχουμε πάρει ενα στεγαστικό δάνειο 15ετες και έχουν περάσει ηδη τα 4 χρόνια.Σχεδόν το 1/3!! Ο μικρός έφτασε 20 μηνών και εμεις καβατζάραμε πλέον τα 30..

Οταν κάθομαι και το σκέφτομαι καταρχήν ενθουσιάζομαι.Κοιτάζω πισω μου και βλέπω οτι σε μικρό χρονικό διάστημα έχουμε κάνει τόσα πολλά.

Στην συνέχεια με πιάνει μια μικρή μελαγχολία...η δεκαετία των 20 πέρασε ανεπιστρεπτή!Με ενοχλεί μόνο και μόνο διοτι δεν πέρασε οσο ανέμελα θα ήθελα.Πολυ άγχος και τρέξιμο.Βλέποντας παιδιά των 20, φοιτητές, τους ζηλεύω που έχουν τόσο κέφι και χαβαλέ .Μέτρο χρειάζεται σε όλα τελικά.Λίγο απ' όλα πρέπει να εχει η ζωη μας.Ανεμελιά και ωριμότητα αλλά στην ώρα τους.

Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο μόνο αυτό θα άλλαζα.Λιγότερος προγραμματισμός,
και ζωή πιο χαλαρή! Στο ρελαντί για λίγο.... !

Αλήθεια αν μπορούσατε θα αλλάζατε κάτι απο τη ζωή σας ? Με το χέρι στην καρδιά ομως, οχι ζαβολιές !!!